Startsida / Inlägg

Dags för Beauty Oscar 2021

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

I dessa pandemitider är inget sig likt. Oscarsgalan har ju varit framskjuten flera månader i år. Men snart är det dags för lite gala-känsla här på bloggen. Den 26 april rullas årets Beauty Oscars ut här. Då prisar jag de nordiska märkena som jag tycker har stuckit ut under året som passerade. Och jag kan konstatera att de nordiska skönhetsproducenterna har inte legat på latsidan!

Precis som förra året är det skandinaviska aktörer som prisas där hjärnorna bakom produkterna ska ha kopplingar till Norden på ett eller annat sätt, men produkterna behöver inte nödvändigtvis ha slutproduktion i Norden.

Här kan du läsa en intervju med mig om Beauty Oscars-utdelningen i tidningen Scandinavian Mind.

Här är alla de vinnande kategorierna 2021:

Årets ansiktsvård
Årets kroppsvård
Årets ekologiska produkter
Årets hårprodukter
Årets solprodukt
Årets makeup
Årets hållbarhet och inkludering
Årets doft

Vilka produkter erhåller en Beauty Oscar? 
De produkterna som enligt Skönhetsredaktörerna.se förtjänar ett höjt ögonbryn belönas med en Beauty Oscar.
Det är produkter som sticker ut i sina respektive kategorier. Det kan vara en produkt som är värd uppmärksamhet och som håller vad den lovar. Kort sagt ska den ge dig en känsla av glamour och sticka ut ur mängden. Det är en produkt som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.

Så här ser prisemblemet ut i årets Beauty Oscar 2021.

 

Hur väljer jag ut produkterna?
Jag väljer ut pristagarna bland de presstester som skickats till redaktionen under förra året. Vissa köper jag. Jag är oberoende i mina bedömningar och får inte betalt av några aktörer. Jag tjänar heller inga pengar på mina tips och inga av länkarna är, där de finns, kopplade till betallänkar som ger mig pengar. Under april månad kommer jag att lägga ut flera olika kategorier av vinnare. Nytt för i år är kategorin ”Hållbarhet”.

Flera nordiska hudvårds- och makeupproducenter har prisats under de sex åren som vi har delat ut Beauty Oscars här på bloggen. Som True Organic, Therese & Soon, Linda Landenberg Perfumes, Estelle & Thild med flera.
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB