Startsida / Inlägg

Bästa quick-fixet inför festen

av Petra Weiss

bild-1Du ska på fest men kommer inte i blåsan. Vi vet (nästan) alla hur det känns, särskilt när den liksom smetar kring kroppen som om den försökte para sig med oss istället för att ge den där oemotståndliga looken som vi egentligen var ute efter. Men se där, då har jag faktiskt testat en kur som (nåja) hjälper.

Det kanske inte är någon mirakelkur, men så gott som. UCW, Universal Contour Wrap är stjärnornas röda mattan-knep och innebär att kroppen lindas med varma mineralrika bandage som får sitta kvar i cirka en timme. Kring dessa mumieliknande kladdiga saker får du en silverfärgad enorm rymddräkt som får världens bästa sumobrottare att se ut som en vinthund. Sammansättningen av mineralerna och leran gör att slaggprodukter drivs ur kroppens bindväv och du kan minska upp till 40 centimeter på hela kroppen. (Jag tappade 32 centimeter, varav det mesta runt magen.)

bildEtt hett tips är att kanske eventuellt inte be nya dejten komma och hälsa på dig när du gör spabehandlingen.

Pris: 1490 kr/120 min.
Tips: http://www.bluemedispa.se/

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB