Startsida / Inlägg

Katie Holmes köper in sig i Alterna Haircare

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Vad gör man om man har mycket pengar, gillar ett hårvårdsmärke och vill påverka? Köper loss andelar förstås! Så att man blir delägare. Det har den amerikanska skådespelerskan Katie Holmes kommit på. Så här beskriver hon uppvaknandet efter att ha testat det amerikanska lyxhårmärket, Alterna:

  ”När jag först använde Alterna, visste jag att det var något speciellt med deras produkter tack vare av hur mycket friskare, glansigare och mjukare mitt hår såg ut och kändes efter bara en användning”, säger Katie. ”Om jag var tvungen att välja ett ord som beskriver vad som händer med mitt hår när jag använder Alterna, skulle det vara förvandling, skriver hon i ett pressmeddelande” 

Katie Holmes behöver inte köpa Alterna hos frisören längre.
Katie Holmes behöver inte köpa Alterna hos frisören längre.

Jag kan hålla med Katie till viss del. Deras produkter är överlag. Skitbra. De innehåller inga sulfater, vilket snart inga amerikanska salongsschampo som vill överleva gör. Jag använder deras violetta schampo för blondiner och deras pret-a-porterserie Bamboo. Min absoluta favorit där är Bamboo Smooth Dry Oil Mist med kendiolja. Som medicin mot friss. Etiskt tillverkat och med ekocertifierade råvaror. 279 kronor på eleven.se

BAMBOO Smooth Dry Oil Mist är en av mina hårvänner.
BAMBOO Smooth Dry Oil Mist är en av mina hårvänner. Kanske Katies också?
Bra råvaror kännetecknar Alternas produkter vilket Katie verkar uppskatta
Bra råvaror kännetecknar Alternas produkter vilket Katie verkar uppskatta. Hon är numera deras taleskvinna.
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB