Startsida / Inlägg

ghd satsar på krispig godisdesign

av Petra Weiss

Skärmavbild 2013-04-21 kl. 22.57.15Som små godisbitar är ghd:s nya lyxverktyg ”Jewel Collection”. ghd släpper en specialkollektion varje år som man i princip alltid vill ha trots att man inte behöver. Jag misstänker att det har med designen att göra, för årets kollektionen har krispigt härliga färger i smaragdgrönt, safirblått och ametistlila istället för de vanliga trista svarta. Jewel Collection innehåller ghd V gold classic stylern med matchande paddle brush samt hårfön som givetvis också matchar. Men smakar det så kostar det, så de snygga stylern med tillhörande borste går på 1899 kronor och fönen 1499 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Christoffer Glader, Jonatan Westerlind
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB