Startsida / Inlägg

Beckham goes Classic

av Petra Weiss

david-beckham-fragrance-crop-2Vi är inte riktigt vana att se honom så propert dressad, men i annonsen för nya doften ”Classic”, ser David Beckham ut som om han är på väg till kontoret i sin skräddarsydda moderna Savile Row-stil.

DB CLASSIC EDT60ML - Bottle + FB - White backgroundMen fotbollsstjärnans beundrare får ändå sitt lysmäte i reklamfilmen för doften som du kan se här, där han inte är fullt lika påklädd.

Förutom den lättklädda filmen, så är ’David Beckham Classic’ en riktigt god doft, en manlig doft av trä, kryddor och citrus med aningen oväntade doftnoter som bland annat kolsyrad gin & tonic (drick den inte ändå, snälla), lime, vetiver, cypress, mynta och muskot. Doften finns i butik v 36, så den är ett hett tips när du ska fixa årets Fars dag-present.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB