Startsida / Inlägg

Vin – hudens sämsta vän?

av Petra Weiss

Bertani-Amarone-bottleAtt vin inte direkt är någon skönhetskur, det visste jag redan innan jag läste den här artikeln i Daily Mail. (Såvida du inte badar i det, som till exempel skådespelerskan Teri Hatcher gör regelbundet.)

I artikeln lät tvåbarnsmamman Laura Hogarth, 40, bli att dricka vin under en månad för att se hur hennes hud skulle påverkas. I vanliga fall drack hon fem glas vin i veckan, vilket är fyra glas mindre än det rekommenderade maximala intaget alkohol per vecka – i Sverige.

Jag avslöjar inget mer – läs artikeln och förundras.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB