Startsida / Inlägg

Knubbiga nyanser för ögonen

av Petra Weiss

Clinique-Chubby-Stick-Shadow-TintTrenden med de knubbiga små pennorna håller i sig och nu lanserar Clinique sina söta Clinique chubby stick shadow tint for eyes. De glossiga ögonskuggorna finns i åtta olika nyanser och man kan välja själv hur stark färg man vill ha på ögonlocket. Allt beror på hur hårt du trycker ner pennan – eller hur många gånger du applicerar. Min personliga favorit bland de här godissticken är Mighty Moss, som har en oemotståndlig grön nyans. Pris: 210 kronor styck.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB