Startsida / Inlägg

Glittra som en discokula i höstmörkret

av Petra Weiss

Essie Signature-1Vem behöver inte lite glitter och glamour i det här höstrusket? Och kan man inte stråla i kapp med stjärnorna på röda mattan så får man väl pensla på lite skimrande lack för att förhöja stämningen lite. Essies nya kollektion Luxeffects är ungefär så glittrig man kan bli och jag vet inte om det är blinget i sig eller de fantastiska namnen som gör att jag gillar dem. Med namn som As Gold as it Gets, Pure Pearlification, Sparkle On Top, A Cut Above och Stroke of Brilliance känns det helt okej att gå till jobbet en helt vanlig slögrå måndag med naglar som en Hollywood-stjärna.
Pris 129 kronor styck och lanseras i november på Kicks och Åhléns.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Mattias Kling, Tobias Johannesson och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB