Startsida / Inlägg

Trolla bort påsarna med Jennifer Aniston

av Petra Weiss
livingproof

Jennifer Aniston är en av världens populäraste skådespelerskor och en av världens yngsta 44-åringar.

Nu kan du snart också se lika persikoslät ut som hon. I alla fall till festen.

Stjärnans samarbetspartner inom hårvårdsprodukter, skönhets/high tech-företaget Living Proof, släpper snart en ”mirakelprodukt” som ska trolla bort påsar under ögonen och fina linjer på ett kick. Produkten, som döpts till Strateris, är alltså en så kallad askungekräm och funkar lite som spanx för ögonen och stramar tillfälligt upp huden med hjälp av en fin, tunn hinna som lägger sig på ”problemområdena”, som det så vackert kallas.

En timme före festen måste krämen på för att hinna uppnå full effekt och likt Askungen försvinner miraklet direkt när du vaskar av dig före sängdags.

Utvecklingen med Strateris har pågått under tio år och har testats på 600 personer med påsar under ögonen. Enligt företaget är det ett bra alternativ till behandlingar med medel som botox och restylane, även om det inte ger samma bestående effekt som injektioner gör.

Produkten kommer enbart säljas via läkare och finns inte ute förrän efter den stora presentationen på American Academy of Dermatology konferensen i Denver i slutet av mars, sen får vi hålla tummarna att den dyker upp även här.

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Ellen Norberg, Frida Westergård och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB