Startsida / Inlägg

Konstfulla naglar i vår

av Petra Weiss

CND For The Blonds: New York Fashion Week Spring/Summer 2014 - BackstageCND For The Blonds: New York Fashion Week Spring/Summer 2014 - BackstageCND For The Blonds: New York Fashion Week Spring/Summer 2014 - BackstageFOTO: CND

Trött på de vanliga fjösrosa och blodröda naglarna? På CND Design lab nöjer de sig inte med enkla lackningar. Där förvandlar de naglar till konst.

Glitter, strass, metall och komplicerade mönster dominerar det kaliforniska företagets skapelser som ofta syns på catwalken under modeveckorna. Våren och sommarens heta trender från CND är Open Road, med mycket färger, chic vintagekänsla och hippieblomstrande, Paradise, som påminner om exotiska blommor, vajande palmer och färgstarka fåglar, Intimades, som är en lyxig och romantisk trend i softa färger och gnistrande strass.

För dig som inte är lagd åt den konstnärliga och pilliga hållet, så släpper CND sin Open Road Collection nu i februari, vilket är en härligt godisfärgad kollektion med Shellac som håller i upp till tre veckor. Lacken finns enbart på som salongsbehandling.

CO13OpenRoad-Collection
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lukas Jacobson, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB