Startsida / Inlägg

Halle Berry släpper ny parfym: Wild Essence

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Skådespelerskan Halle Berry släpper sin sjunde doft
Skådespelerskan Halle Berry släpper sin sjunde doft

Golden Globe-belönade skådespelerskan Halle Berry från Ohio, USA, släpper sin sjunde doft i höst. ”Wild Essence” heter doften och den här gången har skådespelerskan hämtat inspirationen från regnskogarna i Amazonas.

Essencen av din kropp och själ kommer bäst till sin rätt när du får vara nära naturen. Så med min nya parfym ville jag leta djupt inne i djungeln för att hitta en ursprunglig och naturlig doft. Okomplicerad och rik av naturens egens dofter”, kommenterar den 48-åriga skådespelerskan den nya doften ”Wild Essence”.

 

Doften som släpps på den amerikanska marknaden i slutet på augusti (har ingen uppgift på lansering i Sverige ännu) sägs vara en sensuell doft med frisk citrus, patchouli, lätta trätoner, lind- och fresiablommor. Samt svarta vinbär. Ska bli spännande att dofta hur pass grön doften egentligen är!

Vi får väl se om Halle doft tar oss rätt in i regnskogen!
Vi får väl se om Halles doft tar oss rätt in i regnskogen!
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB