Startsida / Inlägg

12 skönhetsprylar som kommer förändra din värld

av Petra Weiss

Hur gör du för att hålla dig snygg? Duschar med en skidmask? Har en egen ljusmaskin som du zappar runt i ansiktet? Bleker tänderna på krogen?
Om du inte gör något av ovanstående så kommer här 12 förslag på några skönhetsprylar du garanterat inte kan leva utan…

pincett1. Pincett med LED-ljus
Är du lite skumögd? Taskigt ljus i badrummet? Längtar efter att rycka hår efter midnatt? Den här pincetten fixar biffen med sin inbygda LED-belysning som gör att du ser minsta strå även i mörkret.

nf
2. Zappa dig yngre
Om Mimmi Pigg brydde sig om annat än stora, rosaprickiga rosetter så skulle hon investera i en sån här. Trinity Facial Toning Device ska zappas runt på huden och avger då små, elektriska impulser som ska strama upp huden och göra den alldeles slät igen. Om det funkar? Troligen ungefär lika bra som om du drar några varv med en ringande iPhone.

70

3. Spraya på makeupen
Är du också trött på allt pet och pill med makeupen på morgonen? Det ska duttas med ansiktskräm, fläskas på foundation, pluttas på highlighter och mojsas in rouge. Orka! Nä, då är  det här den ultimata lösningen! Spraya bara på din makeup och du är redo och möta världen efter fem minuter! Om du lyckats få allt på rätt plats, vill säga.

ghk-glo-brilliant-teeth-whitening-device-de4.  Plugga in för vitare tänder
Är det någon som kommer ihåg när ”Vänner”-karaktären Ross blekte sina tänderi ett av avsnitten? De var självlysande i mörkret. Lite den känslan får jag av Glo brilliant whitening device som med hjälp av en iPhone-liknande mackapär lovar att den kan bleka tänderna åtta nyanser ljusare på bara några fjuttiga dagar. Med hjälp av blekgel och en munskena som lyser starkare än lampskenan i omklädningsrummen på HM:s underklädersavdelning kan du i princip sitta på ett café, framför tv:n eller varför inte hänga i baren på nattklubben och lysa i kapp med discoljusen?

NMC116T_mk5. Slät som en persika med Karate Kid-metoden
Inte ens kirurgi hjälper mot celluliter, men DEN HÄR saken lovar att den gör huden lika slät som en barnrumpa. Det gäller bara att hotta upp den gamla klassiska ”wax on, wax off”-metoden så blir Body Buffer din bästa vän. Eller som företaget BelleCore säger: buffa dig lyckligare.

Baby-Quasar-Power-Pack__33151_zoom6. Varde ljus!
När man hör namnet på den här spännande saken kan man nästan lista ut vad den erbjuder. Baby Quasar ska med hjälp av ljus i olika färger i princip förvandla dig till en baby. Eller åtminstone släta ut och puffa upp. Även här kan du med fördel ta med den på nattklubb eller ut i förrådet om det är lite mörkt och läskigt där och batterierna till ficklampan är slut.

panasonic-premium-booster-mask-face-steamer-EH-XM10-2

7. När rynkorna tystnar
Är din partner lättskrämd? Är du irriterad på hen och vill hämnas någon oförrätt eller är du bara en elak jävel? Då är ju Panasonic Beauty Premium Booster Mask EH-XM10 en alldeles ypperlig lösning! Blöt bara vattenplattan i masken i vatten, värm den och sätt den över ansiktet i tio minuter. Lägg dig sen bredvid din sovande partner och humma högt och entonigt. Varför? Det spelar egentligen ingen roll. Titta på den bara!
(Men om din partner är osunt förtjust i Darth Vader kan dock resultatet bli det motsatta.)

hourei-lift-bra-1

8. Lyftet för ditt ansikte
Även ansiktet behöver en bh ibland. Den här japanska uppfinningen säger sig kunna lyfta upp de stackars sackande nasolabialvecken och göra dem lika uppnosiga som ett par gamla bröst i en push-up. Ingen aning om vad som händer om man använder den för mycket men får inte du också en väldigt tydlig bild av Joker i Batman?

age-ru-face-maker-sauna-stretcher-1
9. Skidmask för rynkfobiker
Utan tvekan är Age-ru Face Maker en fantastisk uppfinning för människor som bor i de nordligare breddgraderna! Den både värmer och slätar till på en och samma gång! Dessutom går den att få i flera olika färger, så om rosa känns fjolligt har jag sett att den även finns i rött med stora gula eldsflammor på. Visserligen säger tillverkarna att den ska användas i duschen, men jag ser inga hinder till varför man inte skulle kunna ha den på sig hela dagarna.

crazyjapanbeautytreatments7.png

10. Rätta till saker och ting
Har du sne näsa? Eller vill du bara ta trenden med näspiercing ett litet snäpp längre? Hana Tsun nose straightener är ännu ett japanskt påfund som ska användas i 20 minuter per dag för att på nolltid rätta till vilken sneställd skapelse som helst! Jag misstänker dock att de glömt meddela att det också krävs en och annan snyting som komplement.

crazyjapanbeautytreatments8.png

11. Smalna till med fluff
Här kan man tro att det handlar om ett billigt och smärtfritt knep för att få läppar lika kyssvänligt plutiga som Kim Kardashian. Men nej! Så är alltså icke fallet.Face slimmer exercise mouthpiece ska, precis som namnet avslöjar, göra ansiktet smalare! Känns rimligt, eller hur?

crazyjapanbeautytreatments3.png

12. Motionera konstnärligt
Jag är övertygad om att skaparen av Facewaver exercise mask blev så förtjust i den norske konstnären Edvard Munchs tavla ”Skriket” att hen kände att hen bara var TVUNGEN att skapa någon form av hyllning till denna. VAD SOM HELST! Resultatet blev den här masken som ser vansinnigt bekväm ut. Eller kanske bara vansinnig?

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Tobias Johannesson, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB