Startsida / Inlägg

Kat Von D lanserar makeup hos Sephora

av Petra Weiss
Skärmavbild 2016-01-21 kl. 00.26.05

Skärmavbild 2016-01-21 kl. 00.42.15Kat Von D blev känd i den amerikanska dokumentärserien Miami Ink och därefter LA Ink för tio år sedan. Nu släpper tatueraren och tecknaren en makeupkollektion i Sverige lika rockig som hennes kroppsliga konstverk.
Den 16 februari lanseras Kat Von D Beauty exklusivt hos Sephora och i kollektionen finns högpigmenterade, täckande och färgstarka produkter.

“People have always asked me what I would be doing if I wasn’t a tattooer, and the only thing I could imagine being as fulfilling as tattooing would be doing makeup. To me, makeup is one of the most artistic outlets of self-expression, and this collection – a mix of old Hollywood glamour with an L.A. vibe – personifies that”, säger Kat Von D i ett pressmeddelande.

Priserna på kollektionen ligger från 215 kronor och uppåt. Hennes debut inom skönhetsbranschen skedde dock redan 2008 då hon lanserade sitt skönhetsmärke tillsammans med KENDO. Hennes produkter har fått flera utmärkelser och den bäst säljande produkten är Studded Kiss Lipstick.

Skärmavbild 2016-01-21 kl. 00.44.58Skärmavbild 2016-01-21 kl. 00.40.57
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB