Startsida / Inlägg

Snyggare med kaffe

av Petra Weiss

coffee-beans-3618_640Kaffe gör dig inte bara piggare. Det kan göra dig snyggare också.
Enligt en studie som jag väljer att tro på eftersom jag inte kan leva utan kaffe, är kaffets höga innehåll av antioxidanter som magnesium, krom och essentiella mineraler rena rama föryngringskuren. Om du dricker rätt sorts kaffe, vill säga.
Kaffet måste bryggas genom ett filter för att få bort det mesta av det kolesterolhöjande cafestolet. Det bör också drickas utan mjölk, grädde eller socker. En studie av The American Association for Cancer Research visar att kvinnor som dricker tre koppar kaffe per dag dessutom har 20 procent lägre risk att utveckla hudcancer jämfört med de som inte dricker kaffe.
Kvinnor som dricker fyra koppar kaffe per dag är också ofta på bättre humör än de som dricker färre koppar eftersom koffeinet ger hela kroppen en kick.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB