Startsida / Inlägg

Ekologiskt lyxmärke till Sverige

av Petra Weiss

organicskincareDu som är noga med vad du knådar in i ansiktet – du kommer gilla det 100% ekologiska hudvårdsmärket The Organic Pharmacy. Nu är inte jag typen som brukar investera i extrema trädkramarmärken, men lyxiga The Organic Pharmacys hudkrämer får mer än gärna stå på min badrumshylla. Krämerna innehåller enbart rena råvaror, inga artificiella konserveringsmedel, inga artificiella färgämnen, inga artificiella dofter, inga mineraloljor, paraffinvax eller petrokemikalier, de är producerade utan djurförsök, är rättvisemärkta och innehåller ingenting med djurursprung.

Nu lanseras det för första gången i Sverige på sköna nätbutiken Skincity som just nu har 15 procent rabatt på samtliga produkter från TOP.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Fred Balke, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB