Startsida / Inlägg

Hollywoodstjärnan Penélope Cruz frontar Lindex

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Den glamorösa spanska filmstjärnan Penélope Cruz kommer att svepa in sig i svenska kläder i vår. I varje fall på reklamaffischerna, men förhoppningsvis också privat! Hon är nämligen klädföretaget Lindex ansikte utåt i deras tre vårkampanjer. Tidigare har skådiskollegorna Reese Witherspoon och Gwyneth Paltrow frontat Lindex.

Cruz i svenska klädesplagg från Lindex
Cruz i svenska klädesplagg från Lindex

Kampanjerna som är i tre delar ska knytas samman av en story där vi får följa med Penélope under en helg. Fredag kväll på den perfekta festen med glamour, röda mattan och fotografer. På lördagen kommer vi att se Penélope slappa i Lindexplagg i sin hemmamiljö, iklädd sina favoritplagg. I sista kampanjen utseplats scenerna på en festlig söndagsbrunch vid en Medelhavsvilla där Penélope är klädd i sommarens måsteplagg.

Penélope Cruz gillar svenska kläder berättar hon
Penélope Cruz gillar svenska kläder berättar hon

”Det har varit väldigt roligt att vara modell för Lindex som är ett stort internationellt modeföretag. Jag gillar kläderna, de passar verkligen min stil” säger Penélope Cruz i ett pressmeddelande till oss.

I slutet av april kan du hitta kläderna som Cruz bär i en Lindexbutik nära dig!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Marlon Appelgren, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB