Startsida / Inlägg

Michelle Obama inspirerar till armplastik

av Petra Weiss

mobamavogue_2509320aPresidentfrun Michelle Obamas välsvarvade armar tycks ha inspirerat de amerikanska kvinnorna. Enligt en undersökning av American Society of Plastic Surgeons, (ASPS) är det just armplastik som är den populäraste plastikoperationen just nu – och den snabbast växande. Bröstförstoring är fortfarande nummer ett på listan i USA, men sedan år 2000 har armplastik ökat med otroliga 4000 procent, skriver Time Magazine. ASPS menar att ökningen är lite av ett kändisfenomen och i en undersökning där de frågade amerikanska kvinnor vems armar de helst skulle vilja ha, vann Michelle Obama stort med 31 procent, följt av Jennifer Aniston på 29 procent. På tredje plats kom Jessica Biel med 16 procent. Totalt spenderade amerikanska kvinnor drygt 46 miljoner kronor på armplastik förra året.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Jenny Åsell, Mikael Hedmark
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB