Startsida / Inlägg

Sexigare makeup med feromoner och Horny Goat

av Petra Weiss

spin_prod_ec_1053904410Visst kan du se snyggare ut med en rouge. Men uppfattas du som sexigare, mer attraktiv? Det kan du göra, menar Physicians Formula’s som nu lanserat sitt nya påhitt ”Sexy Booster Sexy Glow Blush som är ett rouge fullproppat med feromoner.
Enligt Physicians Formula ska rouget ge kinderna en ”inte så oskyldig glow” och göra bäraren mer attraktiv med hjälp av ingredienser som vanilj, olika mänskliga feromoner som androstadienone, kakao och örten Horny Goat Weed (japp, den heter så) som ska vara ett känt afrodisiakum. Priset ligger runt 80 kronor.
Min enda fråga är: Om någon kommit så nära att de känner doften av din rouge – har de inte redan halva inne då?

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB