Startsida / Inlägg

Sugen på flörtiga fransar med havstema?

av Petra Weiss

PAPERSELF Under the Sea 3Med Paperselfs lösögonfransar i papper blir du garanterat festens medelpunkt. deras nya kollektion ”Under the sea” har givetvis sommartema med koraller och sjöstjärnor, en fisk och en sjöhäst som minst sagt ger en annorlunda look…

Fransarna finns som ”helfransar” över hela ögat eller bara som en liten snygg detalj i ögonvrån och kostar från drygt 100 kronor. Du kan beställa dem här eller bara ta en titta på Paperselfs andra fantastiska produkter.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Lina Thorén, Elvira S. Barsotti och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB