Startsida / Inlägg

RuPaul – tillbaka som Viva Glam girl efter 19 år

av Petra Weiss

rupaulÅret var 1994 och den amerikanske skådespelaren och dragshowstjärnan RuPaul blev kosmetikmärket MACs första VIVA GLAM girl och ansiktet utåt för det kanadensiska märket som grundades år 1984 av Frank Toskan och Frank Angelo.
Nu är hon tillbaka igen, med sitt klassiska sexiga läppstift i burgundyrött och ett nytt läppglans – givetvis lika glammigt och glittrigt som henne själv.
Så, är du sugen på ett hett läppstift i höst och samtidigt stödja kampen mot HIV/AIDS ska du investera i ett Viva Glam (som annars frontas av Nicki Minaj), eftersom varenda krona av intäkterna används för att stödja män, kvinnor och barn som lider av sjukdomen. Pris för läppstift ligger på 195 kronor och läppglans 185 kronor och Viva Glam Original finns i butik från 8 september och sex månader framåt. Du kan läsa mer här!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB