Startsida / Inlägg

Väldoft i tvålform – perfekt present på middagen

av Petra Weiss

Philosophia_Soap_Gift_Set_NestiHar du missat florentinska Nesti Dantes underbara tvålar måste du genast råda bot på det. Tvålarna doftar inte bara ljuvligt, konsistensen är härlig och förpackningarna så fina att man gråter en skvätt när man bryter dem.

I dessa moderna tider med flytande tvålar, skummande tvålar och peelande tvålar glömmer man lätt bort de gamla klassiska tvålarna i fast form, vilket man ofta kan förstå eftersom de flesta tvålar känns oerhört uttorkande med skarp doft. Men, nu påminner jag om att det faktiskt finns undantag.

Nya serien Philosophia från ND innehåller bland annat den milt exfolierande tvålen ”Illuminating scrub , den rosenträ-doftande ”Cream and Pearls”, ”Revitalizing Breeze” som friskar upp med en cocktail av citrus och basilika och Lift som är späckad med vitamin A och E. Priset för tvålarna, (som är tillverkade enligt traditionell italiensk hantverksmetod vilket tar fyra dagar med konstant övervakning), är bara 59 kronor styck (250 g.)En perfekt present till festen eller middagen och betydligt roligare än en blomsterkvast!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB