Startsida / Inlägg

Byredo lanserar juliga doftljus

av Petra Weiss

Fleur-Fantome-Xmas_Press_2MBErkänn. Allt det här mörkret och den krispiga kylan har fått dig också att längta lite till jul. Och om du inte har det så ska jag genast spä på julkänslan med Byredos nya limiterade upplaga av Holiday Candles – tre olika ljus i dofterna Bibliothèque, Cotton Poplin och Fleur Fantôme. Glasen är handblåsta och klädda med ränder samt vaxet svart. Varje doft kommer bara i 500 exemplar och kostar 650 kronor/ljus. Från och med november kan de bli dina, så skynda skynda!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lukas Jacobson, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB