Startsida / Inlägg

Skräddarsy din egen ansiktskräm

av Petra Weiss

image005Sugen på att skräddarsy din egen ansiktskräm? Då har du chansen på hudvårdsmärket ACOs digitala labb. Där kan du gå in och göra din egen personligt designade kräm som du sen får hemskickad i brevlådan!

I labbet kan du följa sammansättningen av ansiktskrämens ingredienser och lära dig lite mer om vad de gör för din hud. Därefter kan du fluffa till krämen lite extra genom att addera de känslor du vill vårda lite extra, som t.ex. glädje, energi och harmoni. Genom att göra det kan du dessutom hjälpa till att designa förpackningen och också skriva dit ett personligt budskap på krämens baksida – vilket är extra kul om du skräddarsyr en kräm till en vän.

Surfa in här och sätt igång!

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB