Startsida / Inlägg

Skräddarsy din egen ansiktskräm

av Petra Weiss

image005Sugen på att skräddarsy din egen ansiktskräm? Då har du chansen på hudvårdsmärket ACOs digitala labb. Där kan du gå in och göra din egen personligt designade kräm som du sen får hemskickad i brevlådan!

I labbet kan du följa sammansättningen av ansiktskrämens ingredienser och lära dig lite mer om vad de gör för din hud. Därefter kan du fluffa till krämen lite extra genom att addera de känslor du vill vårda lite extra, som t.ex. glädje, energi och harmoni. Genom att göra det kan du dessutom hjälpa till att designa förpackningen och också skriva dit ett personligt budskap på krämens baksida – vilket är extra kul om du skräddarsyr en kräm till en vän.

Surfa in här och sätt igång!

 

 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Alla hjärtans dag Clinique ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Face Stockholm Gwyneth Paltrow Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym Rosa Bandet solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB