Startsida / Inlägg

Sveriges största bloggerska Blondinbella släpper skönhetsserie: LCC

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Sveriges största bloggerska Blondinbella, alias Isabella Löwengrip, utökar sitt imperium med att släppa en hudvårdsserie som bara finns tillgänglig att beställa på nätet. Löwengrip Care&Color, LCC.

Först ut är tre produkter. Bodylotion, deodorant och duschkräm.
Först ut är tre produkter. Bodylotion, deodorant och duschkräm.

Hallå där Isabella Löwengrip. Vad är det här? Skönhetsprodukter? Hur fick du den idén?

”Jag var väldigt bestämd över vad som saknades på marknaden och det här vill jag göra. Sen är jag ju inte en kemist så vi har hittat en person som jobbar just med att ta fram recept. Det tar väldigt lång tid att hitta ett recept som blir godkänt, testat och sen ska det kvalitetssäkras i sex månader.  

Vad är det för produkter?

Jag har hela tiden försökt att utgå från produkter som jag behöver i min vardag och de som det inte finns tillräckligt bra utav redan. Då kan man bara ta deodoranten som ett exempel som kommer ut nu, att när man flänger mycket och håller igång i 12 timmar med jobb varje dag så svettas man så jag ville verkligen ta fram en deodorant som fungerar i alla lägen. Jag har tagit fram en riktigt bra deodorant och en body lotion som går in i huden väldigt snabbt, att man kan ta på den efter gymmet på morgonen och en bra uppfriskande shower gel som återfuktar. 2014 kommer hudvårdsprodukter för ansiktet”.

Nordic Feel kan du köpa produkterna!
Clean up shower gel, 85 kr, 
Long Lasting Schampo, 95 kr, Long Lasting Balsam, 95 kr

Skärmavbild 2013-10-23 kl. 11.06.12
Idag driver hon fyra bolag och är styrelseordförande i det börsnoterade företaget Guldinvest. Isabella når cirka 900,000 unika besökare per vecka via sin blogg (Blondinbella.se) i Norden. Hon har även över 90,000 följare på Instagram, 55,000 på Twitter samt 25,000 på Facebook

Hur involverad är du själv i framtagandet av LCC?

”Det är verkligen en kombination av ren vetenskap och mina idéer. Sedan tillverkas allting i Sverige vilket för mig är väldigt tryggt. Då kan jag verkligen åka till fabriken då och då och känna på tuberna, röra i ingredienserna och titta att allting stämmer, det är en otrolig trygghet för mig. För att om man ska ha någonting på sin hud så ofta så vill man veta vad som är i produkterna”.

Vad innehåller dina produkter?

”Ingredienserna i mina produkter är lugnande och återfuktar – jag vill leva i balans och därför är lugnande och återfuktade egenskaper genomgående i hela serien.Det som är unikt med själva body lotionen är att jag har använt mig utav andra generationens sheanöt. Väldigt många människor tänker att shea nöten är återfuktande men också väldigt fet och att det tar lång tid, lite mer som en vinterkräm. Men andra generationen innebär att man har utvunnet de som verkligen är näringsrikt och återfuktande men utan det feta. Body lotionen känns väldigt tunn i konsistensen men ger väldigt mycket återfuktning. Shower gelén återfuktar och lugnar huden. Doften lotus är för mig väldigt avslappnade och ger en spa-känsla så shower gelen är väldigt härlig att ha i duschen. Deodoranten är väldigt effektiv”

Isabella Löwengrip kommer att utöka sin skönhetsserie vartefter.
Isabella Löwengrip kommer att utöka sin skönhetsserie vartefter.
Lotusblomma är doften som Blondinbella fastnat för och använder i sina produkter Foto: Fotoolia
Lotusblomma är doften som Blondinbella fastnat för och använder i sina produkter Foto: Fotoolia
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Lukas Jacobson, Tobias Johannesson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB