Startsida / Inlägg

Dagens hjärtliga tips

av Petra Weiss

pyjamasSexiga underkläder kan kännas lite kyliga i vårt kalla klimat, så tillhör du dem som vill ha ett varmare alternativ och inte har ett enda uns värdighet i kroppen så kan den här Alla Hjärtans dag-sparkdräkten vara en alldeles utmärkt idé!

Men ett ganska bergsäkert tips är att du har haft en relation med mottagaren i fråga under en längre tid. Att överraska en ny kärlek med den här härliga pyjamasen, kan ge oönskad effekt. Om du har otur. Pris: ca 300 kronor från Pajamacity.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB