Startsida / Inlägg

Hollywoodfrun Isabel Adrian frontar NCLA

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian har kommit ut med en egen nagellackskollektion för det LA-baseraserade halvsvenska nagellacksmärket NCLA som är ett 5-free (giftfritt) nagellack.

I går var det stor lanseringsfest för nagellacken och Isabel Adrians nya bok ”Sex, droger och en DJ” (Damm förlag) på restaurangen Nosh and Chow i  Stockholm. Efter en lång väntan kom Isabel Adrian till röda mattan med sin man Dj:n Steve Angelo. Paret bor vanligtvis i Hollywood, Los Angeles men är på tillfälligt besök i Stockholm för att  ”do some business”.

Isabel Adrian har valt sobra vackra färger i sin höstkollektion.
Isabel Adrian har valt sobra vackra färger i sin höstkollektion.

Jag passade på att ta några ord med Isabel Adrian om hennes nya nagellackfärger för NCLA och hon berättar att hon har varit väldigt mycket involverad i framtagningprocessen:

– Ja, jag har varit extremt mycket inblandad skulle jag vilja säga. I allt från vilka färger jag valt till tjockleken på lacket och flaskans utformning. Det har tagit nästan ett år att få till det, berättar hon och skrattar.

Hur började det hela?

– Jag fick förfrågan från NCLA för ungefär ett år sedan och tyckte genast att det var en bra och kul grej. Speciellt eftersom märket är halvsvenskt så ville jag gärna ställa mitt namn bakom det. Men också för att det är en bra produkt med mindre gifter i.

Vad betyder det för dig att nagellacket är 5-free?

– Det betyder mycket för mig. Man vill ju inte smutsa ner i omvärlden mer än man redan gör. Det är bra om man kan minimera onödiga ämnen så gott det går.

Hur valde du färgerna?

– Jag ville att de skulle kännas sobra och lite Skandinaviska faktiskt. Inte så skrikiga. Och att de ska gå och bära både till vardags och fest. Inte för skrikiga färger.

Vilken färg är din favorit?

– Den mörkgråa helt klart. Den färgen jag har på mig just nu, säger hon och visar sin hand. Steve Angelo håller med med ett leende:

– Jag gillar den mörkgråa färgen bäst; säger han med ett smil.

Är det en ny nisch, skönhetsbranschen, efter succén i teveprogrammet Svenska Hollywoodfruar?

– Jag har lagt Hollywoodfruarna bakom mig. Jag fick även frågan om att vara med i den amerikanska versionen av Hollywoodwifes, men jag tackade nej. Jag vill gå vidare med andra saker. Jag skulle älska att göra en makeupserie exempelvis. En riktig glammig makeup med mycket skimmer och glitter. Jag skulle älska det!

Isabel Adrian med sin man Steve Angelo
Isabel Adrian med sin man Steve Angelo
ncla2
Adrians bok. Ska genast läsas!
Adrians bok. Ska genast läsas!
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB