Startsida / Inlägg

Sommarens krispigaste styler

av Petra Weiss
ghd_White_Eclipse_Landscape_With_ShadowJag är extremt usel på att fixa med håret, och är därför väldigt förtjust i ghd:s stylingredskap. De är enkla, smidiga och till och med en lam schimpans skulle troligen klara av att få blankt och snyggt hår med märkets eclipse styler.Decoration_Smooth_Skin(1)

Och nu kommer ghd:s riktigt krispiga och eleganta variant av den klassiska stylern: ghd White Eclipse. Förutom att den är fantastiskt snygg i sin högblanka vita färg så är den lika bekväm och smidig som märkets tidigare eclipse styler.White har samma tri-zone TMteknologi som originalet och använder tre snabbtänkande sensorer i varje värmeplatta som gör att stylern håller en konstant temperatur på 185°. Dessutom är den sval att hålla i och gör håret vackert blankt. Dyr men väl värd investeringen! Pris: 2199 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Lukas Jacobson, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB