Startsida / Inlägg

Sommarens krispigaste styler

av Petra Weiss
ghd_White_Eclipse_Landscape_With_ShadowJag är extremt usel på att fixa med håret, och är därför väldigt förtjust i ghd:s stylingredskap. De är enkla, smidiga och till och med en lam schimpans skulle troligen klara av att få blankt och snyggt hår med märkets eclipse styler.Decoration_Smooth_Skin(1)

Och nu kommer ghd:s riktigt krispiga och eleganta variant av den klassiska stylern: ghd White Eclipse. Förutom att den är fantastiskt snygg i sin högblanka vita färg så är den lika bekväm och smidig som märkets tidigare eclipse styler.White har samma tri-zone TMteknologi som originalet och använder tre snabbtänkande sensorer i varje värmeplatta som gör att stylern håller en konstant temperatur på 185°. Dessutom är den sval att hålla i och gör håret vackert blankt. Dyr men väl värd investeringen! Pris: 2199 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB