Startsida / Inlägg

Ny sajt lär dig putsa skägget och mustaschen som ett proffs

av Petra Weiss
Skärmavbild 2014-09-16 kl. 23.14.36

Är du trött på din killes/kompis/pappas/brorsas/ditt vildvuxna grottmansskägg kan du surfa in på den nylanserade sajten Beardshop.Här får du veta exakt allt och kanske lite till som man egentligen behöver veta om skäggvård – allt från hur du odlar det och vilka produkter du ska ha till hur du trimmar mustaschen till perfektion. Det kanske behöver piggas upp med en ny färg? Det kan du också få tips om här… Min personliga favorit är dock skägg- och mustaschgalleriet med bilder på alla möjliga och omöjliga typer av hårväxt i ansiktet.
Bakom sajten står Grooming AB som sedan tidigare driver hudvårdssajten för män under samma namn, som du hittar här.
Sverige är dock ganska sena på bollen – i utlandet är skäggvård lika naturligt som att klippa håret på huvudet och många män (som inte själva är proffsiga på sax och rakhyvel) går regelbundet till barbershops för att ansa ansiktsbarret.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Marlon Appelgren, Frida Westergård och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB