Startsida / Inlägg

Fixa makeupen med One Direction

av Petra Weiss

1D-makeup-Up-all-Night_redigerad-2Brittiska popbandet One Direction nöjer sig inte med megahits och världsturnéer. Nu utökar de sin skönhetskollektion av dofter, lotions och tvålar med tre makeup-kit som innehåller ögonskuggspalett, ett läppstift, ett läppglans, en mascara, en ögon- och kroppspenna, ett nagellack samt stenciler för att skapa snygga mönster. Givetvis har paletterna döpts till lika poppiga namn som ”Up all night long”, ”Take me home” och ”Midnight memories” och de kostar ca 349 kr/styck.

1D-makeup-Take-me-Home 1D-makeupMidnight-Memories_redigerad-1
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB