Startsida / Inlägg

Jabushe uppdaterar serien med naturliga ingredienser

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Svenska Jabushe har beslutat sig för att uppdatera hela sin utgivning av hudvårdsprodukter med naturliga ämnen. Och det med upp till 95 procent naturligt ursprung utan att den bevisade effekten av produkterna uteblir. Den patenterade lösningen QAL -100 som finns i produkterna innehåller bland annat liponsyra, Q10 och Acetylkarnitin. Liponsyra finns bland annat i gröna grönsaker som broccoli och spenat.

Det känns fantastiskt att teamet bakom Jabushe lyckats göra om formulan så pass mycket utan att effekten uteblir. Alla silikoner, parabener och PEG-ämnen är borta. Marknaden efterfrågar allt mer naturliga produkter så det ligger helt rätt i tiden med den här uppdateringen, berättar hudterapeuten Marie Oddsson som företräder märket utåt.

Som en del av nylanseringen kommer Jabushe att lansera en ny reklamkampanj som plåtas av den internationellt kända fotografen Patrik Andersson. Modellerna Marie Lindfors och Anna Tamander är ansiktena utåt. Patrik har bland andra fotograferat Kate Moss, Cindy Crawford, Lenny Krawitz, Mick Jagger och Christy Turlington för amerikanska Vogue och Harpers Bazaar.

Läkaren Claes Britton samtaklar med fotografen Patrik Andersson under kampanjplåtningen för nya Jabushe
Läkaren Harry Beitner samtalar med fotografen Patrik Andersson under kampanjplåtningen för uppdaterade Jabushe

Just Jabushe är en av de få hudvårdsmärkena i världen som fått sin studie runt QAL-100 patentet publicerad i en vetenskaplig tidskrift, närmare bestämt i British Journal of Dermatology och detta redan 2003. Studien leddes av hudläkaren Claes Britton som var närvarande under en pressträff där vi också fick vara med ”behind -the- scenes” på kampanjplåtningen i en studio nära Mariatorget på Södermalm.

Juan Rosenlind från Sachajuan stylar håret på Jabushes modeller Marie Lindqvist och Anna Tamander
Juan Rosenlind från Sachajuan stylar håret på Jabushes modeller Marie Lindqvist och Anna Tamander

Snart får du se kampanjen när dig!

Skärmavbild 2015-04-14 kl. 17.05.49

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB