Startsida / Inlägg

Stjärnan ångrar tatuering på fyllan

av Petra Weiss

Skärmavbild 2015-05-03 kl. 23.04.22FOTO: INSTAGRAM

Har du tatuerat dig på fyllan och ångrar dig?
Det gör Demi Lovato också.
Nyligen startade skådespelerskan och sångerskan en ”fajt” på Instagram med tatueraren Ashley McMullen som gaddade Lovato när hon var 18 år – och onykter.
Dramat började när den nu 22-åriga stjärnan publicerade en bild på en tatuering som hon hade gjort om. Under bilden kommenterade McMullen tatueringen med orden ”Cool post. Tack för att du täckte tatueringen du specifikt frågade efter och som jag gjorde gratis. För att inte nämna att du inte ens var artig nog att erbjuda mig pengar till att börja med.”
I svaret anklagade Lovato tatueraren för att ha tatuerat henne när hon var för full för att ha tillräckligt bra omdöme.
”Du tatuerade en väldigt påverkad 18-åring utan omdöme på en turnébuss, något som de flesta legitimerade tatuerare skulle haft.  Istället tänkte du ”hmm… det här minderåriga barnet är full, jag kanske inte ska ge henne en permanent tatuering på ett knallrosa kyssmärke på tjejens vrist…? Äsch, skit i det. Hon är känd!”

Demi Lovato är knappast den första som gjort det misstaget, men hennes inlägg har skapat heta  diskussioner på nätet där många ifrågasätter hur det egentligen kan hända, då tatuerare egentligen inte får tatuera någon som är berusad eller påverkad på något sätt.

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB