Startsida / Inlägg

Stjärnorna som ångrar sina skönhetsingrepp

av Petra Weiss

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 23.49.57

Stjärnorna gör allt för att se unga ut. Länge.

Men jakten på skönhet och evig ungdom tycks inte vara helt smärtfri. Nyligen gick Jane Fonda ut i W magazine och avslöjade att hon ångrar att hon plastikopererade sig.
I intervjun berättar den 77-åriga skådespelerskan och L’Oréal-ambassadören att det enda hon kunde tänka på var att hålla sig smal och söt.

”Jag är inte stolt över det faktum att jag plastikopererade mig, men jag var så styrd av hur jag såg ut. Jag lärde mig att om jag ville bli älskad var jag tvungen att vara smal och söt. Det leder till en massa problem”, säger Fonda i intervjun.

Hon är inte den enda kändisen som ångrar att de försökt förbättra sitt utseende på konstgjord väg. Här är 4 andra stjärnor som önskar att de aldrig lagt sig under kniven – eller testat botox.

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 23.49.50

Cameron Diaz, 42
När skådespelerskan lanserade sin bok ”The body book” förra året avslöjade hon för ET Online att botox-behandlingar hade förändrat hennes ansikte ”på ett skumt sätt”.
”Jag har testat botox förut men det förändrade mitt ansikte på ett så konstigt sätt att jag inte ville se ut så. Jag vill hellre se mitt ansikte åldras än att se ett ansikte som inte tillhör mig alls”.

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 23.49.46

Gwyneth Paltrow, 42
I en intervju med amerikanska Harper’s Bazaar var stjärnan öppen om sin kamp för att se ung ut.
”Jag skulle testa vad som helst. Fast jag skulle inte göra botox igen, för jag såg galen ut. Jag såg ut som Joan Rivers! Det känns som om någon daskar till ditt ansikte med ett gummiband som har elektriska stötar i sig. Men jag skulle nog göra det igen för det kändes som om det tog bort fem år från mitt ansikte. Skulle jag lägga mig under kniven? Jag skulle vara rädd, men du vet, fråga mig när jag är 50”.

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 23.49.40

Katie Price, 37
Den forna glamourmodellen har också pratat ut om sina erfarenheter av plastikkirurgi.
”Jag är ett fan av plastikkirurgi men det är ju uppenbart. Jag kommer inte dela med mig av lstan på saker jag gjort för då skulle vi sitta här hela dagen, men om jag skulle ge råd till någon om plastikkirurgi så skulle det vara att ta reda på fakta ordentligt och vara noga med vem du sätter din tillit till. Jag önskar att jag visste det när jag var yngre för då hade jag kunnat rädda mig själv från en massa hjärtesorg och kirurgi.”

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 23.49.31

Victoria Beckham, 41
Modeskaparen och popsångerskan erkände i en intervju med Allure magazine förra året att hon hade opererat brösten. Men hon erkände samtidigt att hon ångrade att hon gjort dem.
”Jag har dem inte kvar längre”, avslöjade stjärnan.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Jenny Åsell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB