Startsida / Inlägg

Kim avslöjar priset på sin makeup

av Petra Weiss

Att det inte är lätt att se ut som Kim Kardashian vet vi sedan tidigare.
Nu vet hur dyrt det är också.
Pris?
14600 kronor – bara för makeupen.
När Kim och hennes makeupartist Mario Dedivanovic höll i en makeupkurs i Los Angeles nyligen avslöjade de att stjärnans glammiga look kräver 40 olika krämer, rouge, puder och gel som ska appliceras i över 50 steg.
Några av produkterna som alltid finns i necessären är Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer, MAC lip conditioning balm, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz eyebrow penci, Marc Jacobs Twinkle Pop eye shadow, L’Oréal Voluminous Carbon volume building mascara, Too FacedLove Flush long-lasting blush och Charlotte Tilburt Golden Goddess eyeshadow palette. Hennes absoluta favoritfoundation är dock Giorgio Armani Luminous Silk Foundation, något man kan ana i hennes desperata tweet i juni. Vi utgår från att hon inte brukar köpa sina produkter själv dock… Här kan du läsa mer om hur du fixar Kims makeup!
Skärmavbild 2015-08-14 kl. 22.53.52

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB