Startsida / Inlägg

Jaden Smith frontar Louis Vuittons kampanj

av Petra Weiss

DEI 220x285 F-S4 SP8 INTL_BDVårens coolaste reklamkampanj kommer utan tvekan från Louis Vuitton. Modehusets SS16 kollektion visas i kampanjen ”SERIES 4”, som illustrerar en visuell dialog mellan flera olika kreatörer och deras konstverk.

Kampanjen innehåller tre olika tolkningar som kompletterar varandra och vävs ihop med berättelsen om en hjältinna som modehusets kreativa chef Nicolas Ghesquière valt att utforska. De tre olika kreatörerna till ”SERIES 4″ är fotograferna Jeurgen Teller och Bruce Weber, samt den japanska manga och TV-spelsskaparen Square Enix. valt att utforska. De tre olika kreatörerna till ”SERIES 4″ är fotograferna Jeurgen Teller och Bruce Weber, samt den japanska manga och TV-spelsskaparen Square Enix.

I ”Hjältinnan” av Bruce Weber dyker lite oväntat Jaden Smith upp iklädd kläder från modehusets kollektion för kvinnor, något som Ghesquière hyllas för eftersom han med kampanjen visar att mode och stil inte har några könsgränser.
På Jaden Smiths Instagram postade han nyligen bilder från kampanjen med texten ”Thank You So Much @louisvuitton And @nicolasghesquiere For The Opportunity To Impact This World.”

Image converted using ImgCvt
Image converted using ImgCvt
05_FF13 09_FF13_returns DEI 220x285 F-S4 SP1 INTL_BD

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB