Startsida / Inlägg

Gwyneth Paltrow släpper ekologisk hudvårdsserie – G.

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Bild från Gwyneths instagram. Goop.
Bild från Gwyneths instagram. @Goop.

Hollywood får vänta! För bara någon månad gick oscarsvinnaren Gwyneth Paltrow ut med nyheten att hon tar time out från allt vad filminspelningar heter. Nu vet vi varför! Hon släpper en ny hudvårdserie tillsammans med kaliforniabaserade Juice Beauty. Hon går in som creative director i teamet som utvecklar de nya ekologiska produkterna. Wohoo! Nästa grej för Gwyneth är ekologisk makeup.

Skärmavbild 2016-03-24 kl. 15.01.45

När jag blev introducerad för märket Juice Beauty blev jag överraskad över deras effektiva och ekologiska produkter. Jag ser fram emot ett samarbete fr att skapa både hudvård och makeupserie tillsammans med företaget”, skriver hon på sin blogg Goop.

Juice Beauty är en gammal anrik distributör av ekologiska produkter så det är roligt att Gwyneth verkar kvalitetsmedveten. Märket certifierar sig hos California Organic Products Act (COPA) som är en ganska strikt certifiering som kräver att minst 70 % av innehållet ska vara ekologiskt.

Förhoppningsvis får vi se Gwyneths hudvård oxh makeup i Sverige snart! Eleven! Wake up!

Skärmavbild 2016-03-24 kl. 10.34.52
Bild från Instagram @goop
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB