Startsida / Inlägg

Sveriges första parfymbar för män öppnar – i Väla Centrum

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Genst barberarshop i Helsingborg öppnar nu en parfymbar för män i Väla centrum. Öppningen är planerad till november månad.
Genst barberarshop i Helsingborg öppnar nu en parfymbar för män i Väla centrum. Öppningen är planerad till november månad.

Nu kan alla helsingborgare ropa halleluja för när den manliga webbshoppen Gents.se går live med en parfymbar så gör de det i Väla Centrum utanför Helsingborg. Det är faktiskt så att det är hela Skandinaviens första parfymbar för män. Parfymbaren är en naturlig utveckling av Gents Barber Shop i centrala Helsingborg. Och den nya parfymbaren kommer att andas samma härliga interiörkänsla som hesingborgsbarbershopen.

Parfymbaren är ett nytt koncept och den blir helt unik i sitt slag. Nu får män uppleva ett bättre sätt att köpa parfym. I en lyxig barmiljö vägleder vår parfymör kunderna att finna deras egen personliga signaturdoft”, säger Fredrik Bengtsson, vd på Gents i ett pressmeddelande.

Dofterna som kommer att säljas på Gents är Bond, Acqua di Parma, Creed och Penhaligon’s och för  hud-, hår- och skäggvård finns ett brett utbud från anrika brittiska varumärken som Molton Brown och Truefitt & Hill representerade.

Bonds parfymer hittar du hos Gents
Bonds parfymer hittar du hos Gents
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander och Tobias Johannesson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB