Startsida / Inlägg

Bdelliums nya borstar fixar fiffet

av Petra Weiss

bdellieum-travelFoto: eleven.se

Borstar i olika storlekar och med en drös med olika funktioner är, och har alltid varit, en av livets stora gåtor för mig. Ge mig en rougeborste som inte släpper små svarta strån i hela ansiktet så jag ser ut som ett lurvigt troll, så är jag nöjd. Kanske möjligen en foundationborste nån gång då och då och en liten pensel till en ögonskugga men det är inget måste.

Men det betyder ju inte att ni också är främmande för dessa nej-man-ska-inte-använda-dem-till-målarfärger-penslar.

bild(3)Så, vi lät vår kollega Bea Blom, skuggornas mästare, testa ett rykande färskt borstkit från Bdellium, Studio line & travel line, som innehåller 12 borstar som är ekologiska och har en antibakteriell formula:

– Om du vill få till den perfekta, något mer avancerade partysotningen så finns allt du behöver här. Det är även enkelt att fixa supersnygga bryn med setets brynborste och vinkelpensel. Verktyg att applicera gel-eyeliner med finns, men penseln är något för tjock för att det ska bli riktigt snyggt i inre ögonvrån. Annars – superbra!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB