Startsida / Inlägg

Ekologisk refill-mascara hos Kjær – Weis

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

New Yorkbaserade danska make up-artisten Kirsten Kjær Weis har i dagarna lanserat en ekologisk mascara som är påfyllningsbar. ”Truly Game Changing Mascara” kan du byta ut var tredje månad utan att slänga hylsan och därmed hålla hygienen på hög nivå. Mascarakrämen byts helt sonika ut i en liten smart förpackning och innehållet är gjord på naturliga, organiska och säkra ingredienser, står det i pressmeddelandet.

kjær Weis

Mascaran innehåller 99.81 procent ekologiska ingredienser och Kirsten berättar själv hur utvecklingen är gjord:

”Jag har funderat i flera år hur man skulle kunna skapa en mascara som är hållbar men ändå säker och går att återvända, nu äntligen har jag tillsammans med duktiga produktingenjörer lyckats realisera min dröm”, säger hon

Sedan märket lanserades har jag tilltalats av den rena fina designen hos märket. Är framförallt fräst på hennes ögonskuggor som känns lyxiga och moderna.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB