Startsida / Inlägg

Björk&Berries nya oljor: 100% naturliga

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Det är något speciellt över Björk&Berries. Något väldigt svenskt. Jag tror att det är dofterna. Lite nostalgi och hemtamt på en och samma gång. Dessutom anlitar de en världsberömd näsa i företaget för att utveckla dofterna, nämligen skåningen Pierre Wulff som numera bor i New York (han är också näsan bakom Byredos Green). 1945 börjande hans far, Knut, tillverka skönhetsprodukter och grundade Pierre Robert och Fleur de Santé. Resten är historia.

Björk&Berries nya torrolja innehåller ekologisk rapsolja, fläderbärsfrö- och olivolja som bärande oljorna, samtliga fulla av antioxidanter. De kan användas över hela kroppen och även i håret. Praktiskt.
Björk&Berries nya torrolja innehåller ekologisk rapsolja, fläderbärsfrö- och olivolja som bärande oljorna, samtliga fulla av antioxidanter. De kan användas över hela kroppen och även i håret. Praktiskt.

Nu får vi glädja oss åt Björk&Berries nyföddda exklusiva serie med kroppsoljor som har 100 procents naturligt ursprung och fria från parabener.

Snart spricker björkträden ut i knoppar. (Får vi hoppas) så därför tipsar jag om björklövsoljan. Den innehåller också gurka! Har deras tvål i samma serie som badrumstvål och den fyller hela badrummet med vår. Mmmm.

Lansering i Sverige sker nästa vecka, v 16.

Green&Clean Body Oil

Green&Clean har en frisk doft av grönska och björklöv. De vårdande ekologiska björk- och gurkextrakten är rika på vitaminer, mineraler och essentiella oljor. Björk skyddar huden, är anti-inflammatoriskt och innehåller viktiga antioxidanter samt essentiella oljor. Gurka verkar återfuktande och mjukgörande för torr hud.

Kostar 349 kr.

Råvarorna handplockas från trakterna runt Högbo i Gästrikland och vattnet kommer från Stanna Källa. Produkterna är fria från parabener och mineraloljor och innehåller inga syntetiska doftämnen

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB