Startsida / Inlägg

Maria Montazami: Ni kommer aldrig att få se mig i rött läppstift

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Läppstiftet ”Maria Montazami” som Hollywoodfrun har tagit fram tillsammans med Make Up Store, säljer som smör. Egen väsk- och smyckeslinje, Lets-dance aktuell. Svenskarna älskar Maria Montazami med den släpiga örebrodialekten. Hemma för Maria är numer Skåne, där hennes mamma bor. Perstorp. Ett stenkast från Örkelljunga. Där håller hon till när hon inte kör cabriolet i Los Angeles eller tränar med danspartnern Kristjan Lootus. När jag träffade Maria senast passade jag på att ställa några frågor.

Varför tror du att du är så populär Maria?

”Det är nog för att jag lever det livet jag lever. Jag är en vanlig människa som bryr mig om min familj, det är nog lätt att identifiera sig med mig. Sedan tycker folk så klart att det är spännande att jag bor i Hollywood”.

Maria Montazami och jag i en intervju för Aftonbladet Söndag förra året.
Maria Montazami och jag. Rött läppstift, bara under tvång!

Men det finns många Hollywoodfruar, men du är ju klart populärast. Hur är stämningen emellan er?

”De andra hollywoodfruarna känner jag knappt och jag är inte inriktad på konflikter. Jag har satt en ära i att vara hemmafru och uppfostra mina barn. Det är prio ett för mig. Och att vara snäll, positiv och glad. Vad andra tycker och tänker om det bryr jag mig inte om”.

Omslagsplåtning i studion.
Omslagsplåtning för Aftonbladet Söndag i studion.

Vad är ditt ultimata skönhetstips?

”Var glad. Var tacksam för det som du har att glädjas över så syns det i ditt ansikte också”. 

Vilken skönhetsprodukt lämnar du inte ditt hus utan att ta med dig?

”Mitt beiga läppstift förståss. Du kommer aldrig att få se mig i röda läppar privet. Då ser jag ut som en transvestit, ha ha!”

Maria Montazamis läppstift för Make Up Store
Maria Montazamis läppstift ”beige” för Make Up Store
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB