Startsida / Inlägg

Sugen på att bli lite snygg med snigelslem?

av Petra Weiss

snigelslemFoto: The Guardian

En skönhetssalong i Tokyo har fem lite ovanliga anställda: fem japanska sniglar. De  små krypen tar hand om en kund per dag genom att hasa runt på kundens ansikte och lämna slemmiga spår efter sig. Slemmet ska, enligt salongen, återfukta huden, ta bort torr hud och göra huden härligt plumpad. Anledningen till att de bara kan ta hand om en kund per dag är att det tydligen är krävande för en liten snigel att framkalla tillräckligt mycket slem för att  behandla fler. Sugen? Du kan se hur det går till här!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB