Startsida / Inlägg

Äntligen här – Robert Pattinson för Dior Hommes nya doft

av Petra Weiss

Redan i juni fick vi veta att skådespelaren Robert Pattinson var franska Diors ansikte utåt för nya herrdoften, men inte förrän nu släpps kampanjfilmen, regisserad av Romain Gavras. I den svartvita filmen hånglar Pattinson och den franska modellen Camille Rowe flitigt på olika platser i New York till Led Zeppelin’s klassiska Whole Lotta Love. Nu ser vi fram emot doften!

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB