Startsida / Inlägg

Elegant och vårdande när Burberry lanserar lack

av Petra Weiss

burberrynailModehuset Burberrys premiär på nagellacksfronten blev precis så elegant som vi misstänkte när vi först fick en sneakpeak på modevisningarna i februari. I september lanseras de tre första nyanserna som är en klassisk trio av Poppy Black, Stone och Oxblood.
För det där lilla extra innehåller de inte bara en tjusig färg, utan också stärkande och återfuktande ingredienser med antioxidanten pro-vitamin B5 och myrraextrat. Burberry har sedan tidigare (förutom kläder då…) dofter, läppstift, ögonmakeup och en del hudvårdsprodukter.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda

Agneta Elmegård ingår i juryn för The James Dysons hållbarhetspris 2020

Följ på Bloglovin

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB