Startsida / Inlägg

Elegant och vårdande när Burberry lanserar lack

av Petra Weiss

burberrynailModehuset Burberrys premiär på nagellacksfronten blev precis så elegant som vi misstänkte när vi först fick en sneakpeak på modevisningarna i februari. I september lanseras de tre första nyanserna som är en klassisk trio av Poppy Black, Stone och Oxblood.
För det där lilla extra innehåller de inte bara en tjusig färg, utan också stärkande och återfuktande ingredienser med antioxidanten pro-vitamin B5 och myrraextrat. Burberry har sedan tidigare (förutom kläder då…) dofter, läppstift, ögonmakeup och en del hudvårdsprodukter.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB