Startsida / Inlägg

Dagens hjärtliga tips

av Petra Weiss

Red Mini Heart Lip TinFrån ätbart till kyssvänligt i dagens hjärtliga tips! The Body Shops söta set ”Gift Tin Mini Born Lippy” innehåller tre små lipgloss i olika dofter som ligger tjusigt i en illande röd hjärtbox. Pris: 150 kronor. Samtliga innehåller Community Fair Trade-producerat bivax från Zambia som mjukgör och gör fredagen lite extra härlig.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB