Startsida / Inlägg

Strecka ögonen med hållbara pennor

av Petra Weiss
image004

Ett säkert vårtecken brukar vara att de dystra färgerna försvinner från makeupdiskarna och byts ut mot ljusa, karamelliga vårnyanser. Det betyder dock inte att det är en särskilt god idé att dra godisrosa eller pistagegröna streck runt ögonen. Däremot kommer Youngbloods Mineral Cosmetics nya Eye-Mazing Liquid Liner Pen i fem snygga färger som både är klassiska och våriga på en och samma gång i grå, grön, brun, blå och svart. Pennan torkar snabbt, är vattenfast och håller upp till 24 timmar utan att kladda. Pennorna dyker upp på disk från vecka 10 och kostar 330 kr.

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Sephora solskydd spf sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktörer: Nils Höglander, Paula Westerberg och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB