Startsida / Inlägg

Dagens hjärtliga tips

av Petra Weiss

Love Locket bath ballistic - LUSHHar du en käresta som inte riktigt fattat vinken än? Som kanske inte ens vet om att hen är din älskling? Då kanske den här badbomben ”Love Locket” från Lush är en passande vink på årets absolut mest rödrosiga dag. Love Locket badbomb är inspirerad av ett hjärtformat berlock som man bär runt halsen, med ett hemligt foto av sin älskling inuti. Det rekommenderas  dock icke i det här fallet, för när du väl fått ner din älskling i badet så kastar du ner bomben efter hen och voilá! Inuti finns en extra hjärtformad badbomd som doftar rättvisemärkt vanilj absolut, neroli olja och jasmin. Dubbelbomb för ett dubbelbad, med andra ord. Pris: 119 kronor.

 

Apoteket AB har nominerat vår egen Agneta Elmegård som 'Årets skönhetsskribent 2015'!
Apoteket AB nominerade 2015 Agneta Elmegård till 'Årets skönhetsskribent'!

Agneta Elmegård Akademikliniken Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder Face Stockholm Kate Moss L'Oréal Lancôme Lush MAC Cosmetics nagellack nischparfym parfym Rosa Bandet solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop the Bodyshop Weleda

Följ på Bloglovin

Senaste inläggen
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB