Startsida / Inlägg

Dagens hjärtliga tips

av Petra Weiss

VOLUSPA-Maison-Noir-Boxed-Candle-in-Crisp-Champagne_1Voluspas doftljus är inte bara fantastiskt snygga att se på – de brinner länge och doftar ljuvligt också! Crisp Champagne är en mix av sprudlande torr champagne blandat med noter av vanilj och ekfat och det brinner i hela 100 timmar. Vilket gör att ni kan fira Alla hjärtans dag  i väldigt många dagar. Pris: 398 kronor.

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB