Startsida / Inlägg

Perfekt hy som Blake Lively med Skin Perfection?

av Agneta Elmegård, Aftonbladet
Franska L'Oreal släpper en ny hudvårdsserie med ingredienser som ska jämna ut hudtonen.
Franska L’Oreal släpper en ny hudvårdsserie med ingredienser som ska jämna ut hudtonen.

Franska L’Oreal Paris var också med på Daisy Beautys läsarresa i helgen och de presenterade en helt ny hudvårdsserie som är inriktad på 20-30 årig gammal hud. Skin Perfection heter den. En trend just nu är att många olika hudvårdsserier innehåller ingredienser som jämnar ut hudtonen med allehanda ingredienser.

tv-serieskådisen Blake Lively syns nu i en massa kampanjer över hela världen och frontar Skin Perfection
tv-serieskådisen Blake Lively syns nu i en massa kampanjer över hela världen och frontar Skin Perfection

Produkterna, som frontas av Blake Lively, ska återfukta och korrigera hudtonen så att den på sikt upplevs som jämnare och ungdomligare. Två ämnen ska bildar till den här perfektionen: Perlin P (en kombination av oligosackarider från gröna linser samt barkextrakt) som ska lugna huden, ha effekt på porsynligheten och dämpa fjällning. Vidare, LR 2412-molekylen som L’Oreal har patent på och som nu finns i många av deras produkter, den ska mjuka upp huden och jämna ut stukturen på huden genom exfoliering.

Jag har testat produktserien som hastigast och blev väldigt förtjust i är Anti-tiredness beautyfying daily care krämen som innehåller inkapslade pigment som löses upp vid kontakten med huden. Priser från 119 kr. 4 produkter ingår, Dagkräm, ögonkräm, serum och en antitrött kräm. Lanseras i detta nu över hela Sverige!
Skärmavbild 2014-08-30 kl. 15.53.57

Min favorit. Antitröttkrämen med mikropigmentpärlor som anpassar sig efter min hudton
Min favorit. Antitröttkrämen med mikropigmentpärlor som anpassar sig efter min hudton
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB