Startsida / Inlägg

Du hinner fortfarande odla till ”Movember”! (eller donera pengar om det är glest…)

av Petra Weiss
Skärmavbild 2014-11-19 kl. 23.03.34

Du har väl inte missat att det är ”movember”? Över hela världen ska organisationen ”Movember Foundation” kämpa för att förändra synen på mäns hälsa. Vill man stödja ”Movember” kan man ge mustaschen en comeback och bli en Mo Bro och vara en symbol för organisationen – eller kanske helt enkelt genom att ge en donation. En vecka kvar på ”Movember” och du kan fortfarande både odla och donera hit!

Webbutiken Ya-sin Chahimi drar sitt strå till stacken genom att hålla butiken stängd fram till 1 december och uppmanar sina kunder att istället donera de pengarna de annars donerar på skönhetsprodukter till ”Movember” – och att gå till doktorn för en hälsocheck!

 

 

Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård ekologisk parfym Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush läppstift Makeup nagellack nischparfym parfym solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB