Startsida / Inlägg

Foreo UFO har landat – Världspremiär

av Agneta Elmegård, Aftonbladet

Idag är det Sverigepremiär för Foreo UFO och för bara några dagar sedan var det en sprakande världspremiär i Las Vegas för den svenska nya ansiktsdevicen från svenska Foreo.

Projektet började som en Kick-starter  insamling  och efter en vecka hade insamlingen nått en miljon kronor, de är tokiga i Foreo i Kina. De åker till Sverige bara för att kunna handla Foreo här, för det är billiggare för dem,” berättar Clara Sandell som är företagets PR-ansvarige.

Den här gången har det svenska utvecklingsteamet tagit fram en multiprodukt för ansiktet och vi var en liten skara journalister som fick en exklusiv förhandstitt  på UFO:t på den japanska restaurangen Kasai på Östermalm.

Mellan de underbara sushibitarna kladdade vi journalister runt med sheetmasks och den vibrerande ansiktsdevicen som bara blippade och blinkade. Ibland blev den het som fan!

Sedan lanseringen 2013 har Foreo vunnit 84 design- och skönhetspriser. Företaget intog nyligen första plats i kategorin för skönhetsapparater under Singles’ Day i Kina

Foreo UFO beskrivs som världens första smarta maskbehandling och är en 90 sekunder lång ansiktsbehandling. Den LED- och termoaktiverade maskbehandlingen ska vara ett mer effektivt alternativ till de populära sheetmaskerna. Men den funkar även utan appen, ska tilläggas!

Skönhetsapparaten aktiverar du via en app i din smartphone och apparaten kombinerar LED-ljusterapi med kyla- och värmeterapi samt T-Sonic- pulseringar.

Du kopplar Foreo UFO till din en app i din smartphone.
Du kopplar Foreo UFO till din en app i din smartphone som skräddarsyr ett program åt dig.

Det finns 6 olika typer av sheetmasksappliceringsrondeller att välja mellan, bland annat för känslig hy, aknebenägen och antiage-rondeller.

”Vi jobbar också med intressenter i sheetmasksbranschen som vill lansera de runda sheetmaskerna under eget namn. Vi rekommenderar inte att man klipper till sina egna sheetmasks och sätter fast på maskinen, för man vet inte om de tål att upphettas”, säger Clara Sandell.

 

Maten var fantastisk och kom från Sakai

UFO lanseras i april 2018 på NK, Åhléns och FOREO.com. UFO mini lanseras i maj 2018 på NK, Åhléns och foreo.com. De kommer i färgerna Pearl Pink, Fuchsia och Mint. Rekommenderat pris för UFO är 2795 kr och UFO mini 1795 kr.

img3697.jpg
Foreo gjorde faktiskt min dag igår! Tack så mycket!
Skönhetsredaktörerna
Agneta Elmegård Beauty Oscar Chanel digital adventskalender ekologisk hudvård Estée Lauder hudvård Hållbarhet L'Oréal Lancôme Lush Makeup nagellack nischparfym parfym Scandibeauty solskydd sulfatfritt schampo The Body Shop Weleda
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson , Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB